Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Emelt fővel búcsúztak

Emelt fővel búcsúztak Sport

Nem jött össze a bravúr, nem jutott be a legjobb négy közé a KSE Futsal együttese a Karácsonkőn zajló U19-es országos döntőben. A céhes városiak a csoportgyőztes marosvásárhelyiekkel szemben hajtottak fejet, és csoportmásodikként búcsúztak a tornától.

Biztatóan indult a korosztályos döntőt torna a KSE Futsal utánpótlása számára, csütörtökön 11–4 arányú csapást mértek Krajovára, azonban a Marosvásárhelyi VSK elleni csoportrangadót 7–2-re elveszítették pénteken.

Hirdetés
Hirdetés

–Színvonalas torna volt, jól kezdtünk, de a második meccsen semmi sem jött össze. Való igaz, kemény ellenfél Marosvásárhely, a kapusuk szenzációsan védett, hiába volt rengeteg helyzetünk, nem tudtuk értékesíteni azokat. Ezzel szemben a mi egyetlen kapusunk, Májai Kristóf sérülten vállalta a játékot. Dicséretet érdemelnek a fiúk, jó kezekben van az utánpótlás – értékelt Gazda József edző.

Teremlabdarúgás, U19-es bajnokság, döntő torna: B csoport: Marosvásárhelyi VSK – Kézdivásárhelyi SE 7–2 (gólszerzők: Iszlai 3, Ludușan 2, Nagy, Crișan, illetve Bandi Álmos, Faragó Hunor). Marosvásárhely – Krajova 5–3, KSE – Krajova 11–4.

A KSE Futsal U19-es kerete: Májai Kristóf – Mojzi Botond, Marius Ştefănescu, Nicolae Păun, Barbócz Norbert, Bandi Álmos, Rancz Attila, Faragó Hunor, Lőrincz Dávid, Papp Árpád. Edző: Gazda József.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük