Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Elvérzett a KSE

Elvérzett a KSE Sport

Kézdivásárhely csapata bejutott a Vasluiban zajló U19-es teremlabdarúgó-bajnokság elődöntőjébe, miután vasárnap este gólzáporos mérkőzésen négy góllal lelépte Dărăbani együttesét. A tegnap esti elődöntőben a KSE Kolozsvárral került szembe, és 4-3-as vereséget szenvedett, így a kisdöntőben érdekelt.

Semmiféle gondot nem okozott a korosztályos kupában ezüstérmes KSE számára Darabani legyőzése, Gazda József és Căşineanu Adrian tanítványai simán nyerték a Dărăbani elleni negyeddöntőt úgy, hogy mindenki játéklehetőséget kapott. Az eredmény alakulása: 1–0, 1–3, 2–3, 2–5, 3–5, 3–7, 4–7, 4–8. Végeredmény: Dărăbani – KSE 4-8 (2-4), gólszerzőink: Albu (4), Gáll, Gajdó T (3).
– Taktikailag és erőnlétileg is jobbak voltunk, bár az ellenfél egy ideig tartotta magát, nem volt kérdéses a győzelmünk – nyilatkozta Gazda József edző.

A másik székely csapatnak, Székelyudvarhelynek nem sikerült továbbjutnia, büntetőpárbajban maradtak alul. U19-es teremlabdarúgó-bajnokság, negyeddöntők: Temesvári Informatika–Călărași 5–1 (2–1), FK Székelyudvarhely–Bodzavásári Viitorul 6–7 (2–2, 4–4) – szétrúgás után, Inter Vaslui–Kolozsvári Clujana 8–9 (1–2, 5–5) – szétrúgás után. Az elődöntőben: Temesvár – Bodzavásár 3-4 (0-0), KSE – Kolozsvár 3-4 (3-3). A kisdöntőt ma 15, a döntőt 17 órától rendezik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük