Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Elszalasztott lehetőségek

Elszalasztott lehetőségek Sport

A Sepsi OSK Miovenitől elszenvedett 1–0-s vereségét „lemásolta” a másik két, a 3. Ligában érdekelt háromszéki labdarúgó-alakulat is: a KSE hazai pályán maradt alul egy góllal Plopeni-nel szemben, míg az OSK II. hasonló arányban kapitulált Brassóban.

Hirdetés
Hirdetés

A kupában aratott parádés győzelmet érő játékot nem tudta átmenekíteni a bajnokságba a KSE, amely zsinórban második vereségét szenvedte el. Pedig biztatóan kezdett, azonban az ezúttal piros mezben játszó céhes városiak hiába értek oda többször Georgescu kapuja elé, nem tudták bevenni azt. Sok volt a pontatlanság, hiányzott az egészséges agresszivitás, emiatt igazi gólhelyzetbe nem kerültek.

A második félidőben is képtelen volt igazán komoly helyzetet kidolgozni a házigazda, az ellenfél a 76. percben büntetett: Bunduc nagyot védett a kapura törő Simionescuval szemben, azt ezt követő szögletnél viszont már ő is tehetetlennek bizonyult, Roberto Alexandru fejese győzelmet ért a Plopeninek. A két forduló után pont nélkül álló KSE utolsó a tabellán. Legközelebb szombaton 17 órától idegenben, a Brassói Kids Tâmpa ellen javíthatnak.

  1. Liga, 2. forduló: KSE – CSO Plopeni 0–1 (0–0). Kézdivásárhely, Sinkovits Stadion. Vezette: Fuior Cosmin (Mircea-Voda). KSE: Bunduc – Sánta L., Tankó, Locotuș, Popescu – Gáll (Bandi, 46.), Pál (Bînță, 65.), Fábián (Albu N., 65.) – Sánta T. (Péter, 82.), Albu A. (Szőcs, 65.). Edző: Gazda József. Plopeni: Georgescu – Niță, Alexandru, Minea, Chejnoiu, Vlad (Lazăr, 90+3.), Rusu (Iancu, 63.), Rudaru (Răileanu, 63.), Simionescu (Giroiu, 83.), Ciobanu, Iovu (Păun, 83,). Edző: Dumitrache Daniel.

Gólszerző: Roberto Alexandru (76.). Sárga lap: Locotuș (3.), Sánta L. (78.), illetve Rusu (59.), Vlad (90+2.).

A Brassói SR – Sepsi OSK II. közti mérkőzésen a sepsiszentgyörgyiek a Gedő – Popa, Cirstean, Dobozi, Mitu, Răducioiu, Rența, Gyulai, Nistor, Toma, Șerban kezdővel álltak fel. A mérkőzés hajrájában egyre nagyobb nyomás nehezedett a védelmükre, a 87. percben George Munteanu bal oldali beadását a középen remekül érkező Ștefan Răchișan a hálóba továbbította. A ráadásban Valentin Suciu legénysége egyenlíthetett volna, de Bogdan Căucă bravúrral védett. A Sepsi OSK II. egy döntetlennel és egy vereséggel nyolcadik a táblázatban, legközelebb Păuleşti-et fogadják.

A 2. forduló további eredményei: Zernesti Olimpic – Székelyudvarhelyi FC 2–6, Barcarozsnyói Olimpic – CS Blejoi 0–2, CS Păuleşti – Brassói Kids Tâmpa 2–0.

Fotó: Tofán Levente

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások