Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Első országos bronzérme

Első országos bronzérme Sport

Nemrég zajlott a 18 év alatti tekézők országos döntője a Hunyad megyei Petrila varosában, ahol a Kézdivásárhelyi SE tekeszakosztályát három játékos képviselte. Dávid Erik, Tamás Attila és Gergely Szabolcs érdemelte ki a döntős részvétel jogát.

A verseny négy kategóriában volt meghirdetve: egyéni (120 vegyes dobás), tandem, sprint (40 vegyes dobás) és vegyes tandem próbákban díjazták a legjobbakat.

Hirdetés
Hirdetés

A fiúknál 27 ifjúsági játékos tette próbára magát egyéniben, az első 18 pedig továbbjutott a következő három kategóriába. A céhes városiak közül Dávid Eriknek sikerült ez a bravúr, mégpedig 522 ütött fával. Az ígéretes játékosnak 298 ütött fája volt pályacseréléskor, azaz a próba felénél, emiatt túlizgulta a folytatást, egyéniben hatodikként végzett. Végeredmény: 1. Isăilă Adrian (Inter Petrila), 2. Benke Zoltán (Marosvásárhelyi VSK), 3. Seliman Andrei (Jászvásári CFR Olimpia), …6. Dávid Erik (KSE).

A sprintpróbában már magabiztosabban versenyzett a sportoló, nem remegett a keze, így kiharcolta magának az előkelő harmadik helyezést, amely egyben élete első országos érmét is jelenti. Végeredmény: 1. Rad Daniel (Kolozsvári CFR), 2. Pădurean Denis (Inter Petrila), 3. Dávid Erik (KSE).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások