Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Első és második hely a háromszékieknek

Első és második hely a háromszékieknek Sport

A Székelyudvarhely színeiben versenyző kézdivásárhelyi asztaliteniszező, Medvés Antal első, míg a megyeszékhelyi Sepsi ISK-t képviselő Bokor Zoltán második helyen végzett a sportiskolák közötti egyéni országos bajnokságán, Bodzavásáron.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi ISK sportolója, Bokor Zoltán serdülő kategóriában szerzett ezüstérmet. Edzője, Kocsis Balázs közlése szerint viszonylag nehezen indult tanítványának a verseny, nyitómeccsén szetthátrányból tudott nyerni konstancai ellenfelével szemben. A folytatásban két viszonylag könnyebb mérkőzést tudhatott maga mögött, és bejutott a döntőbe, ahol egy újabb konstancai pingpongozóval hozta össze a sors, ám ezúttal már nem bírt ellenfelével. „Jó játékkal szép eredményt ért el, ezért küzdünk folyamatosan!” – fogalmazott Kocsis. A csapat többi tagja közül az ifjúságiaknál (16–18 év között) Nagy Magor István hetedik lett, míg Jakabos Andor a tizenharmadik helyen végzett.

Kézdivásárhely hat sportolóval képviseltette magát a megmérettetésen: öten a Nagy Mózes SK, míg egy pingpongozó a Székelyudvarhelyi ISK színeiben állt asztalhoz. A céhes városbéli sportklubtól a serdülők között versenyző Oláh Kriszta és Popov Szabolcs a hetedik, Farkas Ivett a tizedik és Marian Burnichi a tizenegyedik pozícióban fejezte be a viadalt, míg Ionuț Chelmuș a főtábla első körében búcsúzott. Az idényben a Székelyudvarhelyi ISK-nak kölcsönadott Medvés Antal az ifjúsági korosztályban utasított maga mögé mindenkit.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük