Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Elődöntőt játszik a KSE

Elődöntőt játszik a KSE Sport

Tegnap a negyeddöntőkkel megkezdődött Kézdivásárhelyen az U19-es korosztályú teremlabdarúgó Román-kupa nyolcas döntője, amely ma az elődöntőkkel folytatódik. A házigazda KSE bravúros teljesítménnyel kiharcolta a legjobb négy közé jutást.

A torna nyitónapján a hazai pálya előnyét élvező KSE küzdelmes mérkőzésen harcolta ki az elődöntőbe jutást, a végig mezőnyfölényben futballozó, de számtalan ziccert kihagyó kézdivásárhelyiek saját dolgukat nehezítették meg, ám végül 2-1 arányban sikerült diadalmaskodniuk a Resicabányai Munkással szemben. A céhes városi csapat nagy lépést tett tehát a döntőbe jutás felé, ám ahhoz, hogy teljesítse célkitűzését, előbb a mai elődöntőben le kell győznie Vasluit.

A negyeddöntő eredményei: Internazionale Traian Vaslui – Brassói Colţea 9-8 (büntetők után), Jászvásári Poli – Bodzavásári Viitorul 1-6, Kézdivásárhelyi SE – Resicabányai Munkás 2-1. Az FK Székelyudvarhely – Temesvári Informatika mérkőzés tegnapi lapzártánk után kezdődött. A mai elődöntők programja: 17 órától: Bodzavásári Viitorul – a Székelyudvarhely és Temesvár közti összecsapás győztese, 19 órától: Vaslui – KSE. Döntő: szerdán 18 órától.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük