Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Elődöntőben az NMSK

Elődöntőben az NMSK Sport

Csíkszeredában zajlott az országos kézilabda-bajnokság eurorégiós szakasza az ifjúsági 4-es (2005–2006) korosztályú lánycsapatok számára, ahonnan a legjobbak – így a kézdivásárhelyi NMSK is – továbbjutott az elődöntőbe.

Tizennégy csapat vett részt a tornán, négy csoportra osztva. Háromszékről a Sepsiszentgyörgyi ISK az A-csoportba került Csíkszereda, Segesvár és a brassói Golden Kids társaságában, míg a céhes városi Nagy Mózes Sportklub Vidombák és Szászsebes csapataival mérte össze erejét a B-csoportban. A csoportelsők továbbjutottak az országos elődöntőbe, illetve a torna végső sorrendjének megállapítása céljából egymással is megmérkőztek. Az NMSK csoportelsőként lépett tovább, miután 17-8-ra legyőzte Vidombákot és 19-15-re Szászsebest. A helyosztón az A-csoport legjobbjától, Csíkszeredától 24-10-re kapott ki, majd a 3-4. helyért kiírt meccset zöldasztalnál 10-0-ra nyerték a sérülésektől megtizedelt Marosvásárhelyi Pegasus ellen. Tornagyőztes a csíkiakat 25-21-re verő Brassói Corona lett, 2. Csíkszereda, 3. NMSK, 4. Pegasus.
Az NMSK kerete: Kovács Kincső, Ferencz Boróka, Biszak Hanna, Burlui Ioana, Ilie Ioana, Szotyori Melinda, Tankó Barbara, Puşcaşu Riana, Nyáguly Kinga, Kovács-Bőr Andrea, Béres Rebeka, Niculăeşi Diana, Ştefan Karina. Edző: Szász Csaba. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük