Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Elődöntőben a Sepsi ISK

Elődöntőben a Sepsi ISK Sport

Bravúros továbbjutást ért el az ISK U13-as korosztályú lánycsapata, amely sikeresen abszolválta a harmadik teremtornát és csoport másodikként továbbjutott a bajnokság elődöntő szakaszára.

December 15–17. között Sepsiszentgyörgyön zajlott az országos kiírás harmadik, körmérkőzéses teremtornája, ahol a Gyergyószentmiklós elleni győzelem biztosította volna be legegyszerűbben a továbbjutást a Sepsi ISK számára, de a szünetbeli 17 pontos hátrányból 2 pontra sikerült csak visszakapaszkodni, nem maradt már erő a fordításra. Vasárnap viszont óriásit küzdve, az utolsó másodpercekben fordítva egypontos győzelmet arattak a Marosvásárhelyi Glaudius felett, így sikerült bejutni a bajnokság legjobb nyolc csapata közé.

A Sepsi ISK eredményei: 60-24 a Sepsi-SIC-el, 57-60 a Gyergyószentmiklósi ISK-val, 30-57 a Gyulafehérvári SPL-el, 52-51 a Marosvásárhelyi Glaudius ellen. A csoport végső rangsora: 1. Gyergyói ISK 22 pont (10/2), 2. Sepsi ISK 21 (9/3), 3. Galudius 20 (8/4), 4. Gyulafehérvár 15 (3/9), 5. Sepsi-SIC 11 (0/12) – 1 büntetőpont levonva.

A Sepsi ISK kerete: Biszok Henrietta, Botos Petra, Bogyó Abigél, Szász Nóra, Kisgyörgy Andrea, Veress Kincső, 1Kolumbán Elíz, Deák Hanga, Nemes Gréta, György-Burián Bíborka, Kernászt Sára, Szabó Dorka, Jelen Viktória. Edző: Kovásch Norbert.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük