Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Elmaradt a bravúr

Elmaradt a bravúr Sport

Az előzetes várakozásoknak megfelelően, az eddigi legnehezebb erőpróbában volt része tegnap este a Sepsi–SIC-nek a női Európa-kupa 2. körében, amikor a kőkemény ellenfél hírében álló török Hatay BB látogatott a Sepsi Arénába. A sepsiszentgyörgyiek egy negyedet megnyerve összesítésben 63-80 (13-21, 15-22, 26-21, 9-16) arányban maradtak alul.

L. Mitchell és C. Paris kosaraival villámrajtot vett a Hatay, előbbi egy hármast, utóbbi egy ziccert vágott be. A Sepsi–SIC-nél M. Kress volt először eredményes. Sok elrontott hárompontos szerepelt a zöld–fehérek neve mellett, míg a vendégek két triplával és egy értékesített büntetővel 4-13-ra elléptek. 6-13-nál magához rendelte övéit Zoran Mikes, azonban eredménytelenül, két perccel a negyed vége előtt már 6-17 volt a különbség. Stoenescu kétszer is villant, illetve Kilin értékesítette a zöld–fehérek első tripláját, így alakult ki a 13-21-es részeredmény.

A második negyedben folytatódott a törökök precíz védekezése, támadásban pedig folyamatosan ostromolták a szentgyörgyi palánkot, Abdelkader és társai játékára nem találták az ellenszert a mieink. A Sepsi–SIC legponterősebb játékosa, Marshall csak 14 perc elteltével tudott betalálni, így nem meglepő, hogy 28-43 volt közte félidőben.

Zoran Mikes vezetőedzőnek sikerült rendeznie a sorokat a szünetben, így a második félidő elején némileg megváltozott a játék képe, feléledt a Sepsi–SIC, Marshall rátalált megszokott dobóformájára, 13 pontot termelve derekasan kivette a részét abból, hogy a Sepsi–SIC 26-21-re megnyerte a negyedet.

Tízpontos hátrányból kezdte a zárószakaszt alakulatunk, azonban a döntő pillanatokban nem sikerült jó megoldásokat választani és „lőtávon” belülre kerülni. Így nem lett szoros a végjáték, simán győzött az esélyesebb csapat. Marshallon nem múlott, 27 pontot vállalt az amerikai játékos. <

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük