Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ellenfélre vár a Sepsi OSK

Ellenfélre vár a Sepsi OSK Sport

Mint ismeretes, a labdarúgó Román-kupa elnyerésével a Sepsi OSK jogot szerzett arra, hogy az Európa Konferencia Liga 2022–2023-as kiírásában is indulhasson.

Hirdetés
Hirdetés

A részvétel a tavalyihoz hasonló, a Sepsi OSK a selejtezők második körében kapcsolódhat be, és amíg az első forduló lezajlik, már ismeretes lesz, hogy melyik párharc győztese, továbbjutója lesz a Sepsi OSK ellenfele. Az első kör miatt nehéz lehetséges ellenfeleket említeni. Annyi bizonyos, hogy a Sepsi OSK nem lesz kiemelt a sorsolásnál, emiatt erős ellenfélre van kilátás. Lehet ismét a felvidéki Spartak Trnava (Nagyszombat), vagy az alábbiak közül valamelyik: Molde Fk (Norvégia), Royal Antwerpen (Belgium), Hapoel Beer-Sheva (Izrael), Sparta Prága (Csehország), FC Fehérvár (Magyarország), CSZKA Szófia (Bulgária), NK Eszék (Horvátország) …, hogy csak a legismertebbeket említsük.

Az utóbbi évek gyenge nemzetközi eredményei miatt Románia a 25. helyen áll a klubcsapatok összesített értékpontjainak alapján elkészített UEFA-táblázaton, Magyarország jelenleg a 28. helyet foglalja el.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük