Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Elit Ligában a KSE Futsal

Elit Ligában a KSE Futsal Sport

Kiütéses győzelmet aratott és ezzel bekerült az elitkörbe a KSE Futsal U19-es együttese, miután vasárnap 18–3-ra hengerelt a Mausoleul Mărăşeşti csapata elleni osztályozón, a kézdivásárhelyi Kicsid Gábor Sportcsarnokban. A találkozó legeredményesebb játékosaként Barbócz Norbert öt góllal vette ki részét a magabiztos sikerből.

Hirdetés
Hirdetés

Az U19-es teremlabdarúgó-bajnokság elit köréért kiírt osztályozón a korábbi években többször döntős KSE Futsal csikócsapata erőteljes rajtot vett, Fábián Róbert gyors találatával már a 30. másodpercben vezetett a háromszéki alakulat (1–0). Ezt követően előbb Bandi Álmos, majd Péter Ákos is bevette az ellenfél kapuját (3–0), aztán következett Barbócz Norbert mesterhármasa (6–0). A 14. percben Faragó Hunor hetedszer zörgette meg a Mărăşeşti hálóját, míg negyedik találatával Barbócz állította be az első félidő eredményét (8–0).

A második játékrészben is a fiatal kézdivásárhelyi gárda akarata érvényesült, a korábban már eredményes Bandi, Faragó és Barbócz mellett Dobozi Krisztián, Kapusi Csongor, illetve Mojzi Botond is feliratkozott a gólszerzők listájára. A Vrancea megyeiektől Ciprian Harnagea a 24. percben szépített, majd további két góllal valamelyest kozmetikázott az eredményen. A vége 18–3 lett a KSE Futsal javára, amely így az ország legjobb tíz korosztályos csapata között folytatja a 2021–2022-es szezont.

U19-es teremlabdarúgó-bajnokság, elit körös osztályozó: KSE Futsal–Mausoleul Mărăşeşti 18–3 (8–0). Gólszerzők: Fábian (1.), Bandi (4., 21., 23.), Péter (10.), Barbócz (11., 12., 13., 14., 33.), Faragó (14., 28.), Dobozi (21., 22., 23., 25.), Kapusi (37.), Mojzi (40.), illetve Harnagea (24., 27., 35.).

Az Elit Ligába eddig bejutott csapatok: Ceahlăul Piatra Neamț, Olimpia Râmnicu Sărat, FK Székelyudvarhely, Szörényvári CFR, Temesvári CFR, KSE Futsal.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük