Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Elérhető a bajnoki cím

Elérhető a bajnoki cím Sport

Március 26. és 28. között Izvorani adott otthont a férfi asztalitenisz Szuperliga visszavágójának, ahol a megyeszékhelyi Sepsi–SIC csapata remek teljesítményének köszönhetően alapszakasz-győzelmet ünnepelhetett.

Hirdetés
Hirdetés

A sepsiszentgyörgyi együttes Bojan Crepulja, Dragoș Bujor, Ștefan Moldoveanu, Demeter Lehel összeállításban vágott neki a küzdelemnek. Játékosaink mind a hét párharcukat megnyerték, így 26 ponttal alapszakaszgyőztesek lettek, ami először fordult elő a sepsiszentgyörgyi asztalitenisz történetében.
A zöld-fehérek győzelmi sorozata a Gloria Buzău elleni 3–1-es diadallal indult, majd következett a Pristavu Câmpulung felett aratott szoros, 3–2-es győzelem. Ezt követően a Craiovai U-t 3–0-ra, a Konstancai Top Start és a Bukaresti Steauát 3–2-re, Mioveni alakulatát 3–0-ra és végül a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK-ot 3–2-re verték a mieink. A kiválóan teljesítő Sepsi-SIC a bajnoki címért küzdhet a továbbiakban. A felsőházi rájátszásba a háromszékiek mellett a Steaua, a Mioveni, és a Câmpulung jutott be.

A 2021–2022-es férfi asztalitenisz Szuperliga alapszakaszának végeredménye: 1. Sepsi–SIC 26 pont, 2. Steaua 25, 3. Mioveni 25, 4. Câmpulung 21, 5. Konstanca 21, 6. Székelyudvarhely 19, 7. Craiova 16, 8. Buzău 14.

A Simon Teodor irányította alakulat a május 2. és 8. közötti elődöntőben a Pristavu Câmpulung ellen mérkőzik a döntőbe jutásért. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük