Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egygólos vereség

Egygólos vereség Sport

Közel állt hozzá, mégsem tudta borítani a papírformát a sérülések által sújtott KSE Futsal együttese, amely tegnap délben 8–7 arányú vereséget szenvedett az éllovas Luceafărul Buzău csapatától a teremlabdarúgó-bajnokság alsóházi rájátszásának zárásaként.

A Májai – Pakucs, Rancz, Kanyó, Albu (cserék: Niczuly – Bandi, Zsombori, Gáll) összeállítású KSE Futsalt még az ág is húzta ezen a mérkőzésen. A bemelegítés során bokasérülést szenvedett Barbócz Norbert után Albu Norbert is kidőlt a csatasorból, illetve a sérült Gáll Attila csupán percekre tudta vállalni a játékot, de Kanyó Szilárd is bokapanaszokkal játszotta végig az összecsapást.

Hirdetés
Hirdetés

Ennek ellenére az elszántsággal nem volt gond, a találkozó első három percében már 3–0-ra vezettek a kézdiek Albu, Pakucs és Kanyó góljaival, majd a vendégek szépítése után Rancz is beköszönt (4–1). A folytatásban sok ziccer kimaradt, ez pedig az előző naphoz hasonlóan, megbosszulta magát. Sorozatos védelmi hibák miatt kiegyenlített az ellenfél (4–4), majd Kanyó talált be egy szép akció végén (5–4). Szünet után újra egyenlített a buzzói csapat, majd Rancz Attila egyéni akciója végén újra vezetett a KSE (6–5). A végjátékban kíméletlenül büntettek minden tévedést a vendégek, további három gólt szereztek, míg a KSE Rancz révén csak szépíteni tudott. Végeredmény: 8–7. A KSE a második helyen zárta a playoutot.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük