Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egyéni és csapatbronz

Egyéni és csapatbronz Sport

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub 2008–2009-ben született cselgáncsozói a hétvégén az U11-es korosztályú országos bajnoki döntőben voltak érdekeltek, a tengerparti Mangalián.

Veres László és Czifra Attila tanítványai közül nyolcan szálltak harcba a bajnoki érmekért, több-kevesebb sikerrel. Egyéniben a legjobb eredmény Pál Norbert (34 kg) nevéhez fűződik, aki súlycsoportjában az 58 résztvevő közül harmadikként végzett, úgy, hogy vitatható módon maradt alul a döntőbe jutásért vívott párharcban. További eredmények: 5. hely: Jakabos Eszter (40 kg) és Tamás Gábor (27 kg); 7. hely: Szigyártó Kincső (26 kg). Craciun Daniel (27 kg) és Szőcs Norbert (38 kg) ezúttal nem ért el helyezést.

Az NMSK a csapatversenyben közös frontot alkotott a központi régió többi képviselőjével, a brassói és nagyszebeni klubokkal, a közös csapat végül bronzérmet nyert. A bronzérmes csapatot Pál Norbert (34 kg), Csáki-Antal Zalán (50 kg) és Kovács Máté (42 kg) erősítette. Legközelebb a 2006–2007-ben született dzsudokák szállnak harcba az országos bajnoki címért, két hét múlva Szatmárnémetiben.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük