Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egy pont idegenből a KSE-nek

Egy pont idegenből a KSE-nek Sport

Mindössze egy pontot szereztek a háromszéki csapatok a III. liga hétvégi, 3. fordulójában. A Sepsi OSK II. pénteken hazai pályán kapitulált a vendég Blejoi ellen, míg a Kézdivásárhelyi SE szombaton Barcarozsnyón ért el döntetlent. A következő játéknapon székely rangadó lesz a céhes városban, a KSE Udvarhelyt látja vendégül, míg az OSK II. a Brassói Corona vendége lesz.

Az élvonalbeli játékosokkal kiegészülő Sepsi OSK II. már az 5. percben hátrányba került, egy szöglet után Munteanu közelről a kapuba bólintott (0–1). A veszélyesebben játszó vendégek a folytatásban sorra dolgozták ki a helyzeteket, mígnem a 41. percben az addig bravúrosan védő Căpățână tehetetlennek bizonyult Teru próbálkozásánál, a labda a jobb alsóba gurult (0–2).

Hirdetés
Hirdetés

A második félidőben jó húzásnak bizonyult Peter Gál-Andrezly pályára küldése. A megélénkülő támadásoknak már az 50. percben meglett az eredménye, Claudiu Vereș egy kipattanó labdát kapásból védhetetlenül a jobb alsóba lőtt (1–2). Az OSK II. ezután emberhátrányba került, ugyanis a 60. percben egy szabálytalanság miatt Máthis Mátyás megkapta második sárga lapját. Ennek dacára nem sokkal később Gál-Andrezly kiegyenlített Sánta Tamás kiváló előkészítése után (2–2).

A gyorsan kapott gólok után a vendégek is megfogyatkoztak, a 65. percben Ilie második sárga lapját gyűjtötte be, majd alig négy perc múlva Chiși piros kapott lapot. Az emberelőnyben játszó házigazdák nyomás alá helyezték ellenfelük védelmét, azonban eredménytelenül, sőt a vendégek találtak be egy védelmi hiba után (2–3).

Hirdetés
Hirdetés

A Bunduc – Telecean, Tankó, Damian, Pakucs, Gazda, Gáll (Postolică, 85.), Plumb (Becze, 75.), Vasiloiu (Babei, 46.), Popa (Zsombori, 75.), Solovăstru (Mojzi, 85.) összeállítású KSE csupán helyzetekig jutott a Barcarozsnyói Olimpic otthonában, a kék-fehéreknek gólt nem sikerült szerezniük. A zuhogó esőben lejátszott találkozón mezőnyfölényben futballozott a kézdivásárhelyi alakulat, többet kezdeményezett, azonban a lehetőségek rendre kimaradtak. A legnagyobb ziccert Solovăstru hagyta ki a 34. percben, aki Plumb keresztlabdáját az oldalhálóba rúgta. A végjátékban Becze szerezhette volna meg a győztes találatot, de Gáll beadását követően melléje csúsztatott. Végeredmény: 0–0.

További eredmények: Brassói Corona – Astra 2 2–1, Székelyudvarhelyi FC – Brassói Kids Tâmpa 5–0, CSO Plopeni – Brassói SR 1–2.

Labdarúgó III. liga, 5. csoport. 3. forduló: Sepsi OSK – Blejoi 2–3 (0–2). Sepsiszentgyörgy. Vezette: Gabriel Mihuleac (Jászvásár). Sepsi OSK: Căpățână – Csiszer, Berde, Markovic, Dumitrescu (Ghinea H., 46.), Vereş (Demeter, 82.), Achahbar (Gál-Andrezly, 46.), Máthis, Baláska (Sánta, 59.), Vârtosu (Virág, 46.), Kocsis. Edző: Marin Barbu. Blejoi: Gheorghe – Anghel (Ristea, 90+2.), Stoica (Năstase, 90.), Oprea, Ș. Ghinea, Munteanu (Iancu, 65.), Rudaru (Bojoacă, 65.), Ilie, Badea (Chiși, 65.), Lambru, Teru. Edző: Răzvan Vlad. Gólszerzők: Vereș (50.), Gál-Andrezly (63.), illetve Munteanu (5.), Teru (41.), Iancu (82.). Sárga lap: Máthis (26., 60.), illetve Ilie (54., 65.). Piros lap: Chiși (70.). Kiállítva: Máthis (60.), illetve Ilie (65.), Chiși (70.).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük