Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egy pont idegenből a KSE-nek

Egy pont idegenből a KSE-nek Sport

Újabb vereséget szenvedett a Sepsi OSK II., pénteken hazai pályán maradt alul Barcarozsnyóval szemben a labdarúgó 3. Liga 5-ös csoportjának felsőházi rájátszásában, így továbbra is utolsó a kvartettben. Az alsóházban érdekelt KSE gól nélküli döntetlent játszott Blejoi vendégeként, és továbbra is élen áll a csoportban.

Hirdetés
Hirdetés

Barcarozsnyó már a 4. percben vezetést szerzett Szentgyörgyön, egy eladott labdát kihasználva Darius Ciopo kapura tört, majd az előkészítését a jobb oldalon érkező Gabriel Solovăstru gólra váltotta (0–1). A 10. percben Raul Drugă hosszú indításánál Sütő Zalán és Niczuly Rajmond nagyot hibázott, a hátvéd és a kapus összeütközött, Alin Babei ezt kihasználva az üres kapuba gurította a labdát (0–2). Az ütközés során a hálóőr térdsérülést szenvedett, helyét Szántó Albert vette át. A hazai csapat fokozta az iramot, és a 29. percben megszerezte a szépítő találatot, Toma beadását Máthis Mátyás a jobb alsóba továbbította (1–2). A megyeszékhelyi gárda szünet után jobban játszott, beszorította ellenfelét, bár mezőnyfölénye meddőnek bizonyult, míg a barcarozsnyói alakulat csak az eredmény megtartására törekedett, így maradt az 1–2, a szentgyörgyi csapat hét mérkőzés óta nyeretlen, legutóbb tavaly novemberben győzött.

  1. Liga, 5. csoport, felsőházi rájátszás, 2. forduló: Sepsi OSK II.–Barcarozsnyói Olimpic 1–2 (1–2). Sepsiszentgyörgy, városi stadion. Vezette: Răzvan Negară (Vaslui). Sepsi OSK II.: Niczuly (Szántó, 12.) – Popa, Sütő, Máthis, Veres, Dávid, Grigore (Horciu, 60.), Toma, Nistor (Uja, 60.), Kocsis (Pál, 60.), Șerban. Vezetőedző: Andrási Alexandru. Olimpic: Petrescu – Solovăstru, Poverlovici, David, Marin, Dumitrovici, Drugă, Vîrcan, Ciopo (Argăseală, 59.), Mircescu (Ciobotea, 78.), Babei. Vezetőedző: Petre Lucian. Gólszerzők: Máthis (29.), illetve Solovăstru (4.), Babei (10.).

Nem volt könnyű dolga a KSE-nek a Prahova megyei Blejoion, ahol hiába uralta az első félidőt, lehetőségeit nem tudta kihasználni. Pakucs Norbert távoli lövését a hálóőr bravúrral hárította, majd Bandi Álmos senkitől sem zavartatva kihagyta a ziccert. A házigazdák szünet előtt szabadrúgásból veszélyeztettek, viszont Gabriel Bunduc magabiztosan védett. A második játékrészben a kézdiek nem tudtak ígéretes helyzeteket kialakítani, maradt a gól nélküli döntetlen: CS Blejoi–Kézdivásárhelyi SE 0–0.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük