Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Edzőváltás az OSK-nál: László Csaba helyét Leo Grozavu veszi át

Edzőváltás az OSK-nál: László Csaba helyét Leo Grozavu veszi át Sport

Leváltották László Csabát a Sepsi OSK labdarúgócsapat éléről. A székelyudvarhelyi születési edzőt Leo Grozavu váltja a szentgyörgyi csapat kispadján.

Hirdetés
Hirdetés

A medgyesi Gaz Metán ellen elszenvedett vasárnapi vereség, és az utóbbi időszak gyenge eredményei végzetesnek bizonyultak László Csaba számára. A Sepsi OSK legutóbb szeptember 21-én tudott nyerni a szebeni Hermannstadt ellen, az eddigi 16 forduló alatt ugyanennyi pontot gyűjtött össze, és a tabella 11. helyén áll.

A csapat vezetősége hétfőn este megegyezett Leo Grozavu-val, az új edzőt kedd délután sajtótájékoztató keretében mutatták be.

Diószegi László közölte: László Csabával felbontották az edzői szerződést, de a szakember továbbra is a csapat mellett marad. Reményét fejezte ki, hogy az együttes Leo Grozavu vezetésével jobb eredményeket tud elérni a román bajnokság hátralévő részében, és ezek visszahozzák a nézőket is a lelátókra.

Az új edző jónak találta a sepsiszentgyörgyi klub játékoskeretét, és úgy vélte: a klub infrastruktúrája és pénzügyi stabilitása is adott ahhoz, hogy a Sepsi OSK jól szerepeljen.

Az 52 éves Leo Grozavu legutóbb a Petrolul Ploiești csapatát vezette, karrierje során pedig megfordult az Armătura Zilah, az U Kolozsvár, a Nagybánya, az FC Botoșani, a Luceafărul Nagyvárad, a Gaz Metan Medgyes és a Poli Temesvár kispadján is.

(gsp.ro/MTI)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük