Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Edzőtáborban az OSK

Edzőtáborban az OSK Sport

Tegnaptól kezdődően az osztrák Greinben edzőtáborozik a Sepsi OSK, ahol tizennégy nap alatt igyekszik felkészülni a július 20-án rajtoló bajnokságra. A napi edzések mellett öt felkészülési meccset is játszik a csapat.

A piros-fehér keret még korántsem teljes, legutóbb egy francia és egy montenegrói labdarúgó csatlakozott a csapathoz. A 23 éves Bryan Nouvier balszélső a Kolozsvári CFR-től érkezett kölcsönbe, a 26 éves Branislav Jankovic támadó középpályás legutóbb a montenegrói FK Sutjeska Niksic színeiben futballozott. Szerdán elsőként a Fabio Cannavaro által irányított kínai Kuangcsou Evergrande (a mérkőzés helyszíne: Altlengbach) lesz a Sepsi OSK ellenfele. Majd 7-én a cseh FK Mlada Boleslav (helyszín: Wels), 9-én a cseh Slovan Liberec (helyszín: Perg), 11-én a szlovák Zlaté Moravce (helyszín: Sankt Pölten) és 13-án az orosz FK Orenburg (helyszín: Lindabrunn) együttese ellen játszik a piros-fehér mezes együttes.
A 2018–2019-es bajnoki idény menetrendjét július 5-én, csütörtökön sorsolják ki a Hivatásos Labdarúgó-liga (LPF) székházában. A bajnokság a tervek szerint július 20-án kezdődik, alig pár nappal a július 15-ei világbajnoki döntőt követően. A pontvadászat előreláthatóan 2019. június 2-án fejeződik be. A LPF szerint az idei év utolsó játéknapját, azaz a 21. fordulót de­cember 20–21-én játsszák a csapatok, a téli szünet 2019. február 2-ig tart majd. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük