Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Edzőtáborban a kisfocisták

Edzőtáborban a kisfocisták Sport

Tartalmas és hasznos edzőtáborozáson vannak túl a KSE Futsal Junior kisfocistái, akik az elmúlt héten Nagyajtán tréningeztek, szüleik támogatásának köszönhetően, edzőjük, Csulak Attila vezetésével.

2006-ban és 2007-ben született labdarúgó-palánták alkotják a KSE Futsal Junior csapatát, amely többek között ezüstérmes lett a megyei ifjúsági F-korosztályú bajnokságban, de emellett több kitüntetést szerzett különböző kupakiírásokon. A kisfocisták a reggeli tornán kívül napi két edzéssel acélozták magukat, de a játékra, közös fürdőzésre is maradt idő, hiszen lényegében a csapatépítés, a játékosok összekovácsolása volt a célja az edzőtábornak. Egy felkészülési mérkőzést is játszottak Baróton, a Lázár Csaba által összeverbuvált különböző korosztályú játékosokból álló csapattól 7-2-es vereséget szenvedtek a kézdiek.

Csulak Attila edző köszöni a szülők méltányos hozzáállását, illetve a nagyajtai polgármesternek, valamint Sárkány Leventének és a Brooklyn Kft-nek a támogatást. A csapat – annak ellenére, hogy kisebb korosztályúakból áll – hétvégén a csernátoni EuroCamp elnevezésű nemzetközi U13-as tornára is benevez tapasztalatszerzés céljából.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük