Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Edzőmeccsekkel hangolnak

Edzőmeccsekkel hangolnak Sport

Az elmúlt héten fújtak gyülekezőt a bajnokságban és kupában is címvédő Sepsi-SIC női kosárlabdacsapatánál, azóta napi két edzéssel hangolódnak az új idény kihívásaira, de edzőmeccseket is beütemeztek a formaidőzítés érdekében.

A klub tájékoztatása szerint a kosárlabdázók múlt csütörtökön átestek a kötelező orvosi vizsgálatokon, mindenki egészséges és teljes gőzzel készülhet a bajnokságra. A Zoran Mikes irányította kosárlabdázók naponta két edzésen – erőnléti és labdás – vesznek részt, valamint a felkészülési időszakban nyolc edzőmérkőzést játszanak.

A zöld-fehér mezesek szeptember 14-én és 15-én a Konstancai Phoenix csapatával játszanak a Sepsi Arénában, majd 19-én a Brassói Olimpia látogat Sepsiszentgyörgyre. Ezt követően a Sepsi-SIC Magyarországra utazik, ahol 21-én a VBW CEKK Cegléd vendégeként teszi próbára magát, a folytatásban pedig 22-én és 23-án a Sió-kupáért száll harcba.

A tervek szerint szeptember 28-án és 29-én kerül sor a Sepsi Kupa harmadik kiadására, ahol a mieink mellett a török élvonalban érdekelt Samsun Canik Belediye Spor, a Brassói Olimpia és az FCC ICIM Arad vesz részt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük