Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Eb-re hangol a sportoló

Eb-re hangol a sportoló Sport

Nem adott esélyt versenytársainak a sepsiszentgyörgyi Dániel Attila a Beszterce-Naszód megyei Kelemen-hegységben lebonyolított Betyárok-kupája nevet viselő terepduatlon viadal második kiírásán, ahol magabiztos győzelmet aratott.

A Tri-Aluta SK sportolója 8 kilométer szaladás után 25 kilométert kerékpározott, illetve újabb 4 kilométer szaladással zárta az erőpróbát, bő egy percet ráverve a mögötte másodikként célba érő versenyzőre. Végeredmény: 1. Dániel Attila 2:15:40 óra, 2. Covacs Szabolcs 2:16:56 óra, 3. Simon István 2:17:47 óra.

– Több, mint száz résztvevő állt rajthoz különböző kategóriákban, viszont igencsak embert próbáló feladat volt a kitűzött táv teljesítése, 1200 méteres szintkülönbséggel számolva” – fejtette ki Dániel, aki szerint kiváló felkészülési lehetőség volt ez számára a július 27–30. között esedékes marosvásárhelyi Európa-bajnokság előtt. – A kontinensviadalon terepduatlonban az aranyérem a célkitűzés számomra, de tereptriatlonban is rajthoz állok” – nyilatkozta.

Dániel jelenleg Hajdúszoboszlón hangolódik a rá váró megpróbáltatásokra, hétvégén pedig már az országos tereptriatlon-bajnokság 3. fordulójában, a Szent Anna-tó mellett versenyez, majd ezt követően a román válogatottal készül Marosvásárhelyen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük