Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Döntőre gyúr az NMSK

Döntőre gyúr az NMSK Sport

Az U18-as korosztályú női kosárlabda országos bajnokság elődöntő szakaszának 8. fordulójában, szombaton csoportrangadót játszott a házigazda Nagy Mózes Sportklub és a vendég Brassói Olimpia a kézdivásárhelyi sportcsarnokban. A találkozó a vendégek sikerével zárult.

A II. csoport első és második helyét elfoglaló együttesek csaptak össze, gyakorlatilag tét nélkül, mivel mindkét együttes már korábban kiharcolta a részvételi jogot a május 3–7. között esedékes döntőtornára. Az edzők ennek megfelelően „élesben” próbáltak ki új taktikai elemeket, tesztelték a játékosokat. NMSK – Brassói Olimpia 50-62 (14-17, 11-15, 12-12, 13-18).

Az NMSK kerete: Incze 10 pont, Kovács 9, Csurulya 8/3, Czimbalmos 7/3, Fejér 5/3, Voloncs 5, Bartók 5, Biszak 1, Csíki, Istók, Rendy, Csillag. Edző: Ljubomir Kolarevic. Az utolsó két forduló eredményeitől függetlenül körvonalazódni látszik a végső rangsor: 1. Brassói CSU, 2. NMSK, 3. Rapid, 4. Gyulafehérvár, 5. Arad, 6. Galac. Az első négy helyezett jut a döntőbe. Az I. csoportban nem ilyen egyértelmű a helyzet, a jelenleg ötödik Sepsi ISK-nak még van esélye továbbjutni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük