Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Döntőbe jutott a KSE

Döntőbe jutott a KSE Sport

Az U19-es teremlabdarúgó-bajnokságban veretlen Kézdivásárhelyi SE sikerrel vette az elődöntős akadályokat, és mindkét mérkőzését megnyerve jutott be a sorozat nyolcas döntőjébe. Ugyanez a bravúr nem jött össze a Sepsi Futsalnak, a sepsiszentgyörgyiek két vereséggel búcsúztak.

A versenykiírás szerint az alapszakaszból továbbjutott csapatok négy hármascsoportban elődöntőztek, a Farkas Attila és Bende Lajos által felkészített sepsiszentgyörgyiek a C-csoportban előbb szoros csatában 4–2-re alulmaradtak a házigazda Galaci Uniteddel szemben, majd 7–1-re kikaptak az Internazionale Vasluitól, így nem léphettek tovább.

A Gazda József és Gáll Attila által irányított kézdivásárhelyi együttes a D-csoportban előbb Mojzi, Ştefănescu és Păun találataival 8–4-re felülmúlta a házigazda Székelyudvarhelyt, majd Vlădulescu, Ştefănescu és Păun eredményességének köszönhetően 7–5-re verte Fălticenit, így csoportelsőként jutott a nyolcas döntőbe, amelyet várhatóan a hónap végén rendeznek meg az egyik döntős otthonában. Kézdivásárhely is pályázik a rendezés jogáért, Gazda József szerint szeretnék megőrizni veretlenségüket a szezon legvégéig.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük