Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Döntetlen az első edzőmeccsen

Döntetlen az első edzőmeccsen Sport

Döntetlent játszott első felkészülési mérkőzésén az Ausztriában edzőtáborozó Sepsi OSK, amely vasárnap a szerbiai élvonalba feljutott Topolyai SC-vel ikszelt le a négygólos találkozón. A következő edzőmérkőzést szerdára ütemezték be. A sepsiszentgyörgyi csapat történelmi eredményt ért el azzal, hogy hatodik lett, a felsőházba jutást szeretnék a következő idényben is megismételni, ezért hajtanak a felkészülés során.

A sepsiszentgyörgyi csapat vasárnap este első felkészülési mérkőzését vívta a kreichsbergi edzőtáborban, miután a múlt csütörtökre tervezett, az örmény Banants Jereván elleni találkozó végül elmaradt.

Vasárnap a szerb élvonalban szereplő TSC Topolya volt a piros-fehérek ellenfele. Az összecsapáson a vajdaságiak szereztek vezetést, sőt két góllal is elléptek az előző szezonhoz képest sok új játékost pályára küldő Sepsi OSK-tól. A sepsiszentgyörgyiek azonban nem hagyták magukat, és még a szünet előtt lefaragtak hátrányukból a csapat gólgyárosa, Birahima Tandia jóvoltából. Az előző idényben hatodik helyen végzett együttes a 71. percben az egyenlítő találatot is megszerezte, a sérülésből felépült Marko Simonovski góljával az OSK elkerülte a vereséget.

Labdarúgás, felkészülési mérkőzés, Ausztria: Sepsi OSK–TSC Topolya 2–2 (1–2), a Sepsi OSK gólszerzői: Tandia (43.), Simonovski (71.). A Sepsi OSK kezdője: Moldovan – Ilic, Barisic, Mitrevski, Blauensteiner – Vașvari, Moussa, Tandia, Hamed, Velev – Dumiter.

Hirdetés
Hirdetés

A tervek szerint a mieink legközelebb szerdán játszanak újabb edzőmérkőzést, az orosz FK Krasznodar ellen, majd 29-én a szintén orosz Szamara csapata lesz az ellenfél.

A klub nemrég újabb játékos érkezését jelentette be, újabb tehetséges fiatal labdarúgóval sikerült szerződést kötniük. Ioan Andrei Dumiter a Temesvári Ripensia csapatát hagyta ott az OSK kedvéért, a 20 éves csatár négy évre szóló szerződést írt alá a klubbal. Az új játékos az ausztriai edzőtáborban mutatkozott be a sepsiszentgyörgyi csapatnál. Az edzőmeccsen kezdőként pályára lépő Christian Ilic (22 éves balhátvéd, TSV Hartberg) érkezését hivatalosan még nem jelentette be a szentgyörgyi klub.

Eddig bejelentett érkezők: Grigore Turda (FC Arges), Andrei Sin (Poli Iasi), Horatiu Moldovan (Ripensia), Riszto Mitrevski (Hapoel Haifa), Hilal Ben Moussa (FC Emmen), Hrvoje Barisic (Zrinjski Mostar), Michael Blauensteiner (Austria Wien), Andrei Dumiter (Temesvári Ripensia).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük