Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Döntetlen az edzőmeccsen

Döntetlen az edzőmeccsen Sport

Az ország élvonalába tartozó Sepsi OSK labdarúgócsapata látogatott kedden délután a kézdivásárhelyi Sinkovits Stadionba, ahol felkészülési mérkőzést játszott a harmadosztályos KSE-vel, az I. ligabeli bajnoki szünet okozta formakiesést elkerülendő. A találkozó az átlagos edzőmeccsek szintjét hozta, a hétvégi bajnoki fordulóra gondolva egyik fél sem erőltette meg túlságosan magát, kiegyeztek egy barátságos döntetlenben.

Suciu Valentin és Gazda József edzők a legjobb tizenegyüket küldték pályára a mérkőzés elején, ennek megfelelően az élvonalban 9. helyen tanyázó sepsiszentgyörgyiek játszottak mezőnyfölényben, könnyedén átpasszolgatták a kézdivásárhelyiek védelmét, mind­azon­által igazán veszélyes helyzetet nem sikerült kialakítaniuk. A 33. percben nagyot hibázott a hazai védelem, a szemfüles Papsys lecsapott egy eladott labdára, és szemtől szembe simán mattolta Bunducot, a brassói kapust. A gól után az addigiaknál is barátságosabbá vált a meccs, az együttesek a számukra előírt taktikai elemeket gyakorolták, kevés lelkesedéssel. Ezen a cserejátékosok sem változtattak.

Szünet után Suciu Constantin Dima kivételével lecserélte a Sepsi OSK összes játékosát, a mindössze 18 éves védő volt az egyedüli a sepsiszentgyörgyi keretből, aki végigjátszotta az összecsapást. A piros-fehérek mindhárom kapusa lehetőséget kapott a bizonyításra.

A második félidőben a KSE volt a veszélyesebb, a csapat tízese, Babei – lehagyva védőjét – kiegyenlített a 70. percben, majd a hátralevő időben két hatalmas lehetőséget hagytak ki a kézdiek, előbb Rancz bizonytalankodta el a Babeitól kapott remek átadást a tizenhatoson belül, majd ez utóbbi emeléssel próbálkozott, de a felső lécen csattant a labda. A másik oldalon Huiban biztosíthatta volna be a sepsiszentgyörgyi győzelmet, azonban Farkas kapus nagyot védett.

Barátságos mérkőzés: Kézdivásárhelyi SE – Sepsi OSK 1–1 (0–1), gólszerzők: Babei (70.), illetve Papsys (33).
KSE: Bunduc – Tankó, Păun, Boricean, Ştefănescu, Gajdó T., Gazda, Gajdó G., Gáll, Kurtuly, Babei. Játszott még: Farkas R.– Oláh, Stanciu, Szabó, Albu, Rancz, Bukur, Erős.
Sepsi OSK: Niczuly –Burlacu, Oros, Ursu, Dima, Ghinga, Herea, Thiaw, Astafei, Papsys, Hadnagy. Játszott még: Fejér, Miron – Răduţoiu, Damian, Dumbravă, Grecu, Mitra, Pilibaitis, Huiban, Iovu, Veress.

Az I. liga 9. fordulójában a Sepsi OSK vasárnap 18 órától fogadja Brassóban a kupa- és szuperkupagyőztes Voluntarit, míg a III. liga 3. körében a KSE szombaton 17 órától Barcarozsnyót látja vendégül

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük