Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Dobogón a karatékák

Dobogón a karatékák Sport

Március 12-én, szombaton a Târgoviște melletti Dragomirești-en rendezték meg a shito-ryu országos bajnokságot, amelyen 22 klub 353 versenyzője 553 versenyszámban vett részt. Köztük voltak a kézdivásárhelyi Sporting Budo Karate Klub képviselői is, akik négy érmet szereztek.

Hirdetés
Hirdetés

Az egyik tradicionális karatestílus kézdivásárhelyi képviselői a járványhelyzet miatt tavaly mindössze egy versenyen indultak, de a két sensei, Bartók Csaba és Vajik Csaba bizakodó, hogy idén ez másképp lesz. A shito-ryu országos bajnokság volt az év első megmérettetése számukra, amelyen nyolc versenyzővel tették próbára magukat, mindannyian kumite versenyszámban neveztek. Közülük Pătru Denisa (minikadét, -40 kg) és Bartók Réka (kadét, -55 kg) második helyet, míg Pénzes-Csiszár Fruzsina (minikadét, -40 kg) és Szabó Zalán (minikadét, -55 kg) harmadik helyet érdemelt ki.

„Gratulálunk minden versenyzőnek, és köszönjük mindenkinek, aki segítette a munkánkat” – összegeztek az edzők, akik azt is elmondták, hogy javában készülnek a következő viadalra, amely az április 9-ei interstílus országos bajnokság lesz Râmnicu Vâlceán.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások