Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Dobogón a csíkiak közt

Dobogón a csíkiak közt Sport

A Csíkszerdai Sportiskola, illetve a Hargita Megyei Sí- és Biatlonszövetség vasárnap rendezte meg a Szereda-kupa nevet viselő síversenyt, ami egyben a Hargita megyei alpesisí-bajnokság harmadik fordulóját is képezte. A sepsiszentgyörgyi küldöttség két bronzérmet szerzett a nagyon erős mezőnyben.

A sepsiszentgyörgyi Sport-All Ski Team és a Tanulók Háza hatfős – Florea Csanád, Molnár Bulcsú, Rápolti Erhárd, Antal Soma, Barta-Martina Máté és Finta Szilárd alkotta – csapattal képviseltette magát Bocz Attila edző vezetésével. A megméretésen két műlesikló futamot rendeztek. Florea Csanád a hét év alattiak versenyében állhatott a dobogó alsó fokára, csakúgy, mint Antal Soma, aki a tizenkét év alatti korcsoportban végzett a harmadik helyen. Finta Szilárd a tizenhat évesek között negyedik lett, viszont összetettben sikerült megtartania a harmadik pozícióját. Molnár Bulcsú (U12) és Barta-Martina Máté (U14) a negyedik, míg Rápolti Erhárd (U14) ötödikként zárt.

A csapat hétvégén a Hargita megyei alpesisí-bajnokság negyedik fordulójában is rajthoz áll Harghitafürdőn, a Miklós pályán. A Sport-All Ski Team köszöni Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Kovászna Megye Tanácsa, a Sepsi Rekreatívnak Rt., a Bike Kuckó, az Elenis, az Orex, a King Wash és a szülők támogatását.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük