Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Dobogón a birkózók

Dobogón a birkózók Sport

A megyeszékhelyi Sepsi-SIC birkózói három érmet szereztek a Marosvásárhelyen rendezett felnőtt Román Kupán. A péntektől vasárnapig tartó megmérettetésen Incze Kriszta a 65 kilogrammos, Cătălina Axente pedig a 76 kilogrammos súlycsoportban utasított maga mögé mindenkit.

Hirdetés
Hirdetés

Az elmúlt hétvégén az ország legjobb felnőtt férfi és női birkózói Marosvásárhelyen mérték össze erejüket a sportág Román Kupa-döntőjén. A megmérettetésről nem hiányozhatott a Sepsi-SIC négy birkózó kiválósága, míg a Sepsiszentgyörgyi MSK két fiúsportolóját nevezte a viadalra, ám közülük végül csak egy lépett szőnyegre.

A Sepsi-SIC csapatából a többszörös országos bajnok Incze Kriszta a 65 kg-os súlycsoportban végig megállíthatatlannak bizonyult. Hozzá hasonlóan Cătălina Axente sem talált legyőzőre a 76 kg-os kategóriában, így ő is aranyéremmel fejezte be a kupaversenyt. Maria Cioclea az 50 kilogrammos súlycsoportban az elvesztett finálé után a dobogó második fokára állhatott, míg Adina Popescu (65 kg) egy sérülés miatt feladta a második mérkőzését, így a hetedik helyen végzett. A három éremnek köszönhetően a Mátéfi Árpád irányította Sepsi-SIC a második legeredményesebb klub lett a viadalon.

A MSK-tól Orbán Loránd a 74 kg-osok között lépett szőnyegre és hetedik lett, míg csapattársa, Mircea Păduraru nem teljesítette az 57 kg-os súlykövetelményt, így lemaradt a kiírásról.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük