Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Díjazták a legjobbakat

A megyeszékhelyi Sport-All SE szombaton szervezte tanéves kiértékelő és díjátadó gáláját az Orchidea Events vendéglőben. Az eseményre mintegy 140 sportoló, szülő és meghívott vendég gyűlt össze, hogy közösen ünnepelhessék az elmúlt tanév versenyeredményeit.

Hirdetés
Hirdetés

Az esemény díszvendége volt Fischer Mihály, az MTK Budapest karate-szakosztályának vezetőedzője, válogatott és olimpiai edző, valamint Hárspataki Gábor, az egyedüli olimpiai kvótát szerzett magyar karatés, aki Magyarországot képviseli az idei ötkarikás játékokon, Tokióban. Az ünnepséget a karate világkupa-győztes, az idei Exatlon Hungary játékosa, Virág András is megtisztelte jelenlétével.

Ez alkalommal mintegy 40 versenyzőt díjaztak, akik ifjúsági liga győzelmükkel (Youth League), magyar és román bajnoki címükkel, illetve válogatottságukkal érdemelték ki a kitüntetést. A díjazottak névre szóló serleget, illetve ajándékcsomagokat vehettek át a Sport Világ jóvoltából, ugyanakkor az egyesület sportolói felszerelés résztámogatásában is részesültek Sepsiszentgyörgy önkormányzatának felajánlásával. Méltatták az egyesület támogatóit is, akik egy-egy oklevelet vehettek át az egyesület elnökétől, Vass Hunortól. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük