Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Diadalmas vendégszereplés

Diadalmas vendégszereplés Sport

Újabb remek eredményt értek el a kézdivásárhelyi kisfocisták, akik július utolsó napján Gyergyószentmiklóson, a helyi FC Jövő által szervezett kupán taroltak.

A Kézdi Labdarúgó Iskola 2012-es korosztályú focistapalántái veretlenül diadalmaskodtak a kupakiíráson, amelyen többnyire Hargita megyei együttesek vettek részt. A másik céhes városi alakulat, a KSE hetedik lett.

A Kézdi Labdarúgó Iskola eredményei a csoportkörben: 1–1 az FC Szentsimon, 4–4 a Székelyudvarhelyi FC és 0–14 Szentegyháza ellen. Az elődöntőben: 2–1 a Csomafalvi Délhegy FC ellen, míg a döntőben 5–2 Székelyudvarhely ellen. A torna végső rangsora: 1. Labdarúgó Iskola, 2. Székelyudvarhelyi FC, 3. FC Jövő Gyergyó, 4. FC Csomafalvi Délhegy, 5. FC Balánbánya, 6. FC Szentsimon, 7. Kézdivásárhelyi SE, 8. FC Szentegyháza. A torna legjobb játékosa: Szász Oszkár (Kézdi Labdarúgó Iskola).

„Nagyon örülök, hogy vereség nélkül játszottuk le a tornát, de legfőképp annak, hogy a gyerekek nagy odaadással játszottak az első mérkőzéstől az utolsóig. Köszönöm a szülők hozzáállását” – értékelt edzőjük, Csengeri Attila.

A labdarúgó-iskola győztes csapata: Szász Huba, Szász Oszkár, Zsigmond Ákos, Tódor Krisztián, Kocsis Szabolcs, Zsigmond Hunor, Szász Apor, Varga Péter, Bartis Ákos.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük