Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Derekasan helytálltak

Derekasan helytálltak Sport

Március 17–19. között az ország legkiválóbb fallabdázói mérték össze erejüket a felnőtt országos squash bajnokságon, amelynek a bukaresti Infinity Sport Aréna adott otthont. A Squash Kovászna SKE négy felnőtt és három ifjúsági játékossal indult a versenyen.

A döntőtornán három kategóriában – férfi A+B, férfi C és nők – lehetett nevezni, összesen 105 játékos küzdött meg az elsőségért.

A Squash Kovászna SKE eredményei: A+B divízió: Bara Hunor 31. hely, Vizi Andor (41. hely, ifjúsági játékos), Bodor Bence 44. hely (ifjúsági), Nagy Botond Töhötöm 54. hely. A nőknél a szintén ifjúsági korosztályú Szabó Nikole a 11. lett. A klub két játékosa, Szilágyi-Nagy Sándor és Pohl Zoltán sérülés, illetve egészségügyi okok miatt vissza kellett lépjen a versenyzéstől, így nem tudta befejezni a tornát.

– Ifjúsági játékosaink ügyesen helytálltak és nehéz ellenfelekkel szemben sikerült szett-, illetve meccsgyőzelmet elkönyvelni. A felnőtt játékosok esetében sajnos meglátszott az egyéni edzések hiánya. Ez a sport komoly fizikai erőnlétet igényel, amelyet edzések nélkül lehetetlen tartani, mindez jó jelzés volt számunkra – értékelt Bara Hunor edző.

A játékosokat a versenyen a Metalgroup’94 támogatta.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük