Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Dániel ismét behúzta

Dániel ismét behúzta Sport

Háromszéki sikerrel zárult a Kolozsvár melletti Tarnicai-tónál zajló krossz-triatlonverseny, amely a Román-kupasorozat 3. állomását képezte. A sepsiszentgyörgyi Tri-Aluta bajnoka, Dániel Attila jött, látott és győzött, zsinórbeli harmadik diadalával pedig a kupagyőzelmet is bebiztosította.

Az 1500 m úszásból, 30 km kerékpározásból és 9 km szaladásból álló viadal igencsak próbára tette a versenyzőket.
– Nagyon sáros versenyen vagyok túl, szerencsére minden rendben ment, és ezt a kiírást is az élen végezve teljesítettem. Nehézkesen indult számomra az erőpróba, kicsit érződött a minden hétvégén való versenyzés, kissé összegyűlt a fáradtság, de szerencsére minden jól ment, és aminek külön örülök, hogy ezzel a győzelemmel sikerült fölényesen megnyernem a Román-kupát is, nem csak a kategóriámban, hanem a nyílt versenyben is – nyilatkozta Dániel Attila, aki nem felejtette el megköszönni támogatói segítségét.
Végeredmény: 1. Dániel Attila (Tri-Aluta) 2:29:25, 2. Csergedi István (Mobility Plus) 2:30:28, 3. Mihail Chindris 2:32:49, … 5. Madaras Dániel (Tri-Aluta) 2:35:22, …7. Imreh László (SepsiTri SK) 2:42:29.
Szombaton a Marosvásárhelyi Xterrán gyűl össze a mezőny. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük