Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Csúcsfoci nélkül maradunk

Csúcsfoci nélkül maradunk Sport

A címvédő Liverpool kettős vereséggel búcsúzott a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, miután idegenbeli 1–0-s vereségét követően hazai pályán hosszabbítás után 3–2-re kikapott az Atlético Madridtól.

Hirdetés
Hirdetés

Mivel kedden a Tottenham is kettős vereséggel búcsúzott a Leipziggel szemben, így mind a két tavalyi döntős kiesett a legjobb 16 között. Ilyen blama utoljára a 2006/07-es szezonban fordult elő az előző szezon döntőseivel, akkor a címvédő Barcelonát épp a Liverpool, míg az Arsenalt az Eindhoven búcsúztatta a nyolcaddöntőben.

Az elmúlt tizenhárom évben a Pool kétszer esett ki a legjobb 16 között. A mostani esetet megelőzően a 2005/06-os szezonban, az eset érdekessége, hogy akkor is címvédőként.

A játéknap másik meccsén a Paris Saint-Germain hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Dortmund csapatát, ezzel 3–2-es összesítéssel lépett tovább a negyeddöntőbe.

Spanyol sajtóértesülés szerint a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség a koronavírus-járvány miatt felfüggeszti a Bajnokok Ligája és az Európa-liga küzdelmeit. A Mundo Deportivo úgy tudja, hogy az UEFA Daniele Rugani pozitív koronavírus-tesztje, a Real Madridot érintő karantén, valamint a spanyol bajnokság kényszerszünete után döntött úgy, hogy az első és második számú európai kupasorozatot is felfüggeszti.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük