Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Cselgáncsozóink sikerei

Cselgáncsozóink sikerei Sport

Eredményes hétvégét zártak a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK cselgáncsozói, akik hat dobogós – három első és három második – helyezést értek el a Szatmárnémetiben megtartott hagyományos Unió-kupán.

Hirdetés
Hirdetés

A nemzetközi megmérettetésen mintegy 300 sportoló lépett tatamira, s a hazai cselgáncsozók – köztük hat céhes városbeli reménység – mellett Ukrajnából, Lengyelországból és Magyarországról érkezett dzsudokák vettek részt a határ menti városban megtartott viadalon.

Veres László edzőtől tudjuk, hogy a hagyományos viadal a 2008–2009-es korosztály számára volt meghirdetve, a kis háromszéki küldöttség mindenik tagja dobogóra állhatott. A kézdivásárhelyiek legjobb eredménye Simon Tege (30 kg), Vajda Zalán (+60 kg) és Jakabos Eszter (48 kg) nevéhez fűződik, akik remek teljesítményüknek köszönhetően nem találtak legyőzőre és megnyerték súlycsoportjuk megmérettetését. A színvonalas kupaversenyen Tamás Gábor (34 kg), Pál Norbert (38 kg), Vida Máté (42 kg) is kiváló produkcióval rukkolt elő, a második helyet szerezve meg.

A Nagy Mózes SK sportolói a hétvégén sem pihennek, hiszen elképzeléseik szerint tiszteletüket teszik a Bánffyhunyad-kupa idei kiírásán.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük