Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Csapatbajnokságon bizonyítottak

Csapatbajnokságon bizonyítottak Sport

Az elmúlt hétvégén Beszterce és Moinești adott otthont a B-osztályos felnőtt férfi asztalitenisz-bajnokság két-két tornájának, amelyen öt háromszéki csapat vett részt. A Beszterce-Naszód megyei viadalon a megyeszékhelyi Sepsi ISK, illetve a kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK két csapata mellett a Baróti VSK I. volt érdekelt, míg Bákó megyében a Baróti VSK II. pingpongozói álltak asztalhoz.

Hirdetés
Hirdetés

Besztercén, a 2-es csoportban három együttesünk vette fel a kesztyűt, közülük a legjobb teljesítményt a Kerekes Barnabás irányította Nagy Mózes SK II. érte el. A Barti Loránd, Pribeagu Sebastian, Kovács Kristóf István, Handra Márk összetételű csapat hat meccsből ötöt megnyert, az egyetlen vereség az éllovas Székelyudvarhelyi ISK II-vel szemben következett be (0–3). A céhes városiak 3–2-re verték a Sepsi ISK alakulatát és 3–0-ra a Baróti VSK I-t, továbbá simán győzedelmeskedtek a Șomuz Fălticeni, a Galaci Activ, valamint a Bukaresti OK SK-val szemben, és a második helyről várják a tavaszi folytatást. Amennyiben akkor is hasonló eredményt érnének el, játszhatnának az A-osztályba való feljutásért. A 4. csoportban az NMSK I-es csapata négy győzelemmel és három vereséggel a negyedik helyen zárt.

A Sepsi ISK három győzelemmel és három vereséggel a negyedik helyen végzett a 2-es csoportban. Kocsis Balázs edző elmondása szerint ezzel a teljesítménnyel több mint valószínű, hogy a bennmaradást is elérték. Az újonc erdővidéki csapat egy diadal mellett öt vereséget könyvelt el Besztercén, és a Bukaresti OK SK együttesét megelőzve a hatodik helyen fejezte be az odavágót.

Moinești-en az 1-es csoportban küzdő Baróti VSK II. asztaliteniszezői mindössze három meccset tudtak megnyerni a hatból, így az utolsó helyen telelnek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük