Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Csak egy gólon múlt

Csak egy gólon múlt Sport

A Sepsi Futsal teremlabdarúgó-csapata pénteken este közel állt a pontszerzéshez a vendég Călărași ellen, a második félidőben szívvel-lélekkel küzdő zöld-fehérek óriásit hajrázva 3-4 arányban maradtak alul az élvonalbeli pontvadászat 12. fordulójának nyitómérkőzésén.

 

A mérkőzés elején a vendégek akarata érvényesült, akik a 3. perc végére már kétgólos előnyre tettek szert, Plugaru és Vârlan találatai révén. A 13. percben szépítettek Farkas Attila tanítványai: Bende–Papp Cs. összjáték után utóbbi beemelte a játékszert a kapu elé, a jól érkező Pulugor István pedig befejelte (1-2). A 19. percben Sotârcă bombagólja tovább növelte a vendégelőnyt, majd a 20. percben Kristic talált be egy nyilvánvaló szabálytalanság után (1-4).

A térfélcserét követően a vendégek tovább rohamozták a szentgyörgyi kaput, de szervezetten védekezett a Sepsi Futsal, így Călărași nem talált fogást rajta. A 35. percben Bende hagyott ki óriási ziccert, majd a 39. percben megtört a gólcsend, Papp Cs. tálalt Pulugor I. elé, aki nem hibázott (2-4). A véghajrá igencsak izgalmasra sikerült, Pulugor István újfent betalált (3-4), ám az egyenlítő gólra már nem maradt idő. Nagyot küzdött a továbbra is pontnélküli Sepsi Futsal, és először fordult elő az idényben, hogy háromszor is betalált egy mérkőzésen.

Teremlabdarúgó I. liga, 12. forduló: Sepsi Futsal–Călărași 3-4 (1-4). Sepsi: Kisgyörgy–Bende, Papp Cs., Pulugor Zs., Pulugor I. (cserék: Papp L., Ciobotaru, Ambrus, Szakács, Bartos, Farkas, Héjja, Ghinea). Edző: Farkas Attila. Călărași: Cinaru–Kristic, Plugaru, Șovanovic, Sotârcă (cserék: Moldoveanu, Vârlan, Tomescu, Ghiță, Tudorache, Stepic, Rancic). Edző: Marian Sotârcă. Gólszerzők: Pulugor I. (13., 39., 40.), illetve Plugaru (3.), Vârlan (3.), Sotârcă (19.), Kristic (20.). Sárga lap: Bende (22.), illetve Kristic (22.).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük