Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Craiován a negyeddöntőért

Craiován a negyeddöntőért Sport

A 2020-ban kupadöntőt játszó Sepsi OSK az újonc U Craiovával került szembe a labdarúgó Román-kupa nyolcaddöntőjében. A háromszékiek az előző fordulóban a Viitorult búcsúztatták, most Craiován keresztül vezet az út a legjobb nyolc közé.

Hirdetés
Hirdetés

A nyolcaddöntőben tíz élvonalbeli, négy másodosztályú és két harmadosztályú csapat érdekelt. A mérkőzéseket október 26. és 28. között rendezik az alacsonyabban rangsorolt együttes otthonában, a továbbjutás egyetlen mérkőzésen dől el.

Ezúttal szerencséje volt a sorsolásnál a sepsiszentgyörgyi alakulatnak, hiszen akár az FCSB-t is kaphatta volna ellenfélnek, ám végül a piros-fehér mezesek az ugyancsak edzőváltáson áteső U Craiova 1948-cal mérkőzhetnek. Érdekesség, hogy november 6-án ismét összecsap a két együttes Craiován, mégpedig a bajnokság 15. fordulójában.

A tévében közvetített mérkőzések időpontját a későbbiekben hozzák nyilvánosságra. Labdarúgó Román-kupa, nyolcaddöntő: FC Buzău–Dunărea Călărași, Temesvári SSU Poli–Bukaresti Rapid, ACSO Filiași–FC Hermannstadt, FC Voluntari–FCSB, U Craiova 1948–Sepsi OSK, Nagybányai Minaur–Universitatea Craiova, Bukaresti Dinamo–FC Argeș, Medgyesi Gázmetán–Chindia Târgoviște.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük