Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Chiajnát fogadja az OSK

Chiajnát fogadja az OSK Sport

A Sepsi OSK labdarúgócsapata ma 18 órától a Concordia Chiajnát fogadja az I. liga alsóházi rájátszásának 8. fordulójában, a piros-fehérek célja természetesen az újabb hazai győzelem. A szurkolókon ez nem fog múlni, teltház előtt futballozhatnak a felek.

Egy héttel ezelőtt a Dinamóra mért történelmi, 2-0-s vereséget a Neagoe-legénység ma egy újabb sikerrel koronázná meg. Eugen Neagoe vezetőedző is ebben bízik, azonban úgy véli, sokkal nehezebb dolguk lesz az utolsóelőtti helyre lecsúszott Concordia ellen.
– A rájátszás felénél tartunk, az első hét meccs után jó helyen állunk a ranglistán, de eggyel fennebb is tanyázhatnánk, ha nem hullatjuk el azt a sok pontot. A fiúk dicséretet érdemelnek, azonban még nem ért véget a bajnokság, továbbra is motiváltaknak kell maradnunk. A Chiajna győzelmi kényszerben van, ezért nagyon kell összpontosítsunk, szeretném, ha megőriznénk veretlenségünket, de a győzelmet tűztük ki célul – fogalmazott pénteki sajtótájékoztatóján Eugen Neagoe.
A Sepsi OSK és a Concordia már háromszor találkozott egymással ebben a szezonban: szeptemberben az Ilfov megyeiek 2–1-re nyertek, februárban és márciusban döntetlent játszottak (1–1). <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük