Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bukarestben hallattak magukról

Szombaton Bukarestben, az Alexandru Ioan Cuza park sétányain zajlott a Román Loto Cross nevet viselő, pénzdíjas utcai futóverseny, amelyen több korosztály is képviseltette magát. Mivel a rendezők tavalyhoz képest megemelték a pénzdíjakat, több mint ezer futó állt a rajthoz: minden korosztály első öt helyezettje részesült anyagi juttatásban.

Hirdetés
Hirdetés

A megmérettetésnek ezúttal is voltak háromszéki résztvevői, a szóban forgó verseny 22. kiírásának rajtjához felsorakoztak a sepsiszentgyörgyi Gáll Lajos Futókör és a Sepsi ISK sportolói is. Eredményeik az ifjúságiaknál (14–18 évesek): Pacurariu Nagy Diana 10., felnőttek (19–34 évesek) Pacurariu Nagy Helén 4., veterán I. (35–50 évesek) Páll Attila 19., veterán II. (50 év felett): Szabó Irén 5., Páll Erzsébet 8., Csutak Tamás 9. hely. A versenyzők részvételét a Sepsiszentgyörgyi Polgármesteri Hivatal támogatása tette lehetővé.

A Gáll Lajos Futókör javában szervezi az október 19-re tervezett Szentgyörgy Félmaratont. A 17. kiírásához érkezett megmozdulás új útvonalon, Sepsiszentgyörgy központjában zajlik majd, egyéniben és a háromfős váltó tagjaként lehet benevezni. A félmaraton 10 órakor rajtol, 10.30-tól pedig a gyerekeknek rendeznek mikromaratont. A félmaraton korosztályai: 12–15, 16–19, 20–29, 30–39, 40–49, 50–59 év között és 60 év fölött (nők és férfiak egyaránt). A versenyre a my-run.ro oldalon lehet jelentkezni október 15-éig, vagy a verseny napján 8–9.45 óra között a Szabadság téren felállított titkárságon. A nevezési díj a félmaratonra 50, a mikromaratonra pedig 5 lej. Az esemény szervezői díjazzák a nyílt verseny és a váltók első három helyezettjét, valamint a korosztályok legjobbjait. További információkért hívják a 0746 012 526-os telefonszámot – közölte Csutak Tamás főszervező.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük