Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Búcsúzott a Sepsi Futsal

A Kézdivásárhelyi SE után az élvonalbeli Sepsi Futsal is búcsúzott a teremlabdarúgó Román-kupától, miután vasárnap 4-2 (2-0) arányú vereséget szenvedett a másodosztályban parádézó Kolozsvári Clujana vendégeként a sorozat második felvonásában. A sepsiszentgyörgyiek góljait Ambrus Tihamér és Pulugor Zsolt jegyezte.

A zöld-fehérek roppant tartalékosan utaztak a kincses városba, a soványka keret mindössze hat játékosból állt. A kolozsvári mérkőzésen Papp László védte a Sepsi Futsal kapuját, míg Kisgyörgy Zsolt, Bende Lajos, Pulugor Zsolt, Ambrus Tihamér és Boér Hunor voltak mezőnyjátékosok. A hazaiak az első húsz perc után már 2-0-ra vezettek. A térfélcserét követően egyenlítettek a háromszékiek (2-2), de végül a Clujana vészkapusos taktikával csikarta ki a győzelmet (4-2).

– Az előzetes számításom ellenére nagyon tartalékos csapattal utaztunk Kolozsvárra… Szombaton négy játékosunk mondta vissza a kiszállást, ketten időközben megbetegedtek, Pulugor István lesérült az Áros Károly Emléktornán, míg Tompa Csabát nem engedte el nagypályás csapata. Ilyen körülmények között nem sok mindent tudtunk csinálni. A fiúk kitartóan küzdöttek, sajnos, a végére elfáradtak, és a vészkapusos taktikával játszó Kolozsvár megnyerte a meccset. Dicséret illeti a fiúkat, hiszen keményen harcoltak, sajnos, ez most csupán erre volt elég – nyilatkozta csalódottan Farkas Attila, a Sepsi Futsal edzője.

A kupabeli búcsú után a Sepsi Futsalra az alapszakasz utolsó négy fordulója következik az I. ligában, a sepsiszentgyörgyiek kőkemény kiszállásra készülhetnek, ugyanis szombaton 17 órától a bajnokesélyes Temesvári Informatika otthonában lépnek pályára. A bánsági együttes jelen pillanatban vezeti a pontvadászat rangsorát, míg a zöld-fehérek a tabella utolsó előtti helyét foglalják el.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük