Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bronzérmes a KSE

A Kolozsvári Clujana ellen 4-3 arányban elveszített hétfői elődöntő után, a tegnapi kisdöntőben meggyőző játékkal rukkolt elő a KSE futsalcsapata, a Vasluiban lezajlott U19-es teremlabdarúgó-bajnokság zárószakaszában. A kézdivásárhelyiek a Temesvári Informatikát legyőzve szerezték meg a bajnoki bronzérmet.

A hétfő esti elődöntőben a szerencse elpártolt a kézdivásárhelyiektől, az első félidőben számtalan ziccert kihagytak, és hiába vezettek többször is, olyan elemi hibákat vétettek, amelynek köszönhetően Kolozsvár kiegyenlített (3-3), majd a második játékrészben szabadrúgásból megszerezte a döntőt érő győztes gólt. A kisdöntőben koncentráltabb volt a KSE, Albu, Gajdó, Gáll, valamint Rancz két találatával 5-3 arányban legyűrte Temesvárt a bronzcsatában.

– Örülünk, hogy sikerült érmet szereznünk, ugyanakkor csalódottak is vagyunk, mivel favoritként nem jutottunk a döntőbe. Ez a csapat ennél többre képes, ám sajnos az elődöntőben ezt nem tudtuk megmutatni, bődületes helyzeteket hagytunk ki – nyilatkozta Gazda József edző.

A KSE országos bronzérmes kerete: Daczó Alpár, Gondos Szilveszter – Gáll Attila, Gajdó Tamás, Albu Norbert, Rancz Attila, Niczuly Hunor, Erős Erik, Kis Tamás, Kis Balázs, Szakács László, Tamás Norbert, Szabó Levente, Fábián Alfonz. Edzők: Gazda József és Căşineanu Adrian.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük