Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bronzérmek párosban

Bronzérmek párosban Sport

A kézdivásárhelyi Canea-Kocsis András és a sepsiszentgyörgyi Simon Teodora egyaránt bronzérmet nyert a hétvégén, a Temes megyei Újszentesen tartott ifjúsági III-as (11–12 év) korosztályú asztaliteniszezők országos bajnokságán.

A Nagy Mózes Sportklub színeit kilenc pingpongozó képviselte, akik jórészt 7 és 10 év közöttiek, így őket csupán tapasztalatszerzés céljából nevezte a megmérettetésre Kerekes Barnabás edző. A korosztályos Canea-Kocsis Andrástól viszont jó szereplést várt, aki ennek megfelelően teljesített, a párosok közt a marosvásárhelyi Rareş Cueşdeannal az oldalán harmadik lett. András egyéniben a legjobb nyolc közé jutásért folytatott párharcban 3–2-re kapott ki a sepsiszentgyörgyi Márton Ádámtól, aki a Kolozsvári Politechnika színeiben vett részt az ob-n. Ádám egyéniben és fiú párosban is a nyolc között búcsúzott.
A sepsiszentgyörgyi asztaliteniszező-palánták más városbeli klubok színeiben mérettettek meg. Simon Teodora Carmina Gămannal együtt a lányok páros versenyében lett harmadik. Egyéniben és vegyes párosban – Márton Ádámmal – a legjobb 32 között végzett. Farkas Yvett, aki a házigazda, azaz Újszentesi SE alakulatnak pingpongozott, egyéniben, párosban (Weisz Zsófia, Marosvásárhely) és vegyes párosban (Alexandru Boroica, Bukarest) a legjobb 16 között fejezte be az országos bajnokságot.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük