Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bronz a Sepsi–SIC-nek

Bronz a Sepsi–SIC-nek Sport

Harmadik helyen végzett a Sepsi–SIC női kosárlabdacsapata a Sió-kupa 49. kiírásán. Kristina Higgins a bronzmérkőzés utolsó pillanatában szerzett győztes kosarat, így a zöld-fehérek 85–83 arányban diadalmaskodtak az orosz WBC Enisey felett, amellyel az Európa-kupa csoportkörében is találkoznak.

A 49. Sió-kupa nyitómérkőzésén a mieink kétpontos vereséget szenvedtek az NB I-ben újonc NKE Csata együttesétől a szekszárdi sportcsarnokban. Kiegyenlített küzdelmet vívtak a felek, az utolsó tíz percnek pontegyenlőséggel vágtak neki, azonban a hárompontos vonal mögül jól célzó (43%) NKE–Csata hajszálnyival jobbnak bizonyult: Sepsi–SIC – NKE–Csata 77–79 (23–18, 12–22, 22–17, 20–22). A másik ágon a házigazda Atomerőmű KSC Szekszárd 80–69 arányban legyőzte az Enisey csapatát, a vesztesek a bronzért, a győztesek az aranyért folytatták a küzdelmet.
A bronzmeccsen a hajszálnyi különbség már a sepsiszentgyörgyiek javára szólt, a mérkőzés remek főpróbának bizonyult az európai kupaszereplés előtt. WBC Enisey – Sepsi–SIC 83–85 (24–30, 24–15, 15–19, 20–21). A tornát a házigazda Szekszád nyerte, miután a turné legjobb játékosának, Nevena Jovanovicnak a vezényletével 81-64-re verte a Csatát. A Sepsi–SIC legjobb játékosának Annemarie Gödri-Părăut választották. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük