Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Brassóban a Sepsi-SIC

Brassóban a Sepsi-SIC Sport

Az év első mérkőzését Brassóban vívja a címvédő Sepsi-SIC női kosárlabdacsapata, a zöld-fehér mezesek ma 17.30-tól pótolják a decemberben elhalasztott bajnoki találkozót. A Mikes-csapat a kupanegyeddöntőben aratott fölényes diadalok után immár sorozatban harmadszor csap össze a Cenk alattiakkal, egyértelmű céljuk, hogy győzelemmel indítsák a 2022-es esztendőt.

Hirdetés
Hirdetés

A rövidke pihenő után máris munkához láttak kosárlabdázóink, akik ma délután a 12. fordulóból elhalasztott bajnokijukat pótolják Brassóban. A 9 győzelem mellett egy vereséget jegyző Sepsi-SIC a tabella harmadik helyén áll, négypontos hátrányban az éllovas Arad mögött, viszont a Maros-partiak két mérkőzéssel többet játszottak ebben az idényben. Mint ismeretes, a Román-kupában címvédő sepsiszentgyörgyiek az elmúlt héten két alkalommal is nagyarányú különbséggel páholták el a brassóiakat a sorozat negyeddöntőjében, kettős sikerüknek (125–46, 115–55) köszönhetően pedig elsőként jutottak be a február 26–27-én esedékes négyes döntőbe. A mezőny többi része ma és holnap játssza a visszavágókat.

Női kosárlabda Román-kupa, negyeddöntő, első mérkőzések: Aradi FCC Baschet– Szatmárnémeti VSK 64–71, CSM Alexandria – Marosvásárhelyi Sirius 64–64, CSM Târgoviște –Phoenix Konstanca 56–77.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások