Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Biztonságos a szabadban való testmozgás

Biztonságos a szabadban való testmozgás Sport

Jó hír a sportolni vágyó sepsiszentgyörgyieknek: szombattól nyitva tartanak a teniszpályák a Sepsi Arénánál, illetve a futópálya a városi stadionnál. A megyeszékhelyi önkormányzat ugyanakkor felhívta a figyelmet a fokozott távolságtartási kötelezettségre.

Hirdetés
Hirdetés

Sepsiszentgyörgy önkormányzata szombaton megnyitotta a Sepsi Rekreatív Rt. által működtetett futópályát a városi stadionnál és a Sepsi Arénánál található teniszpályákat. A nyitvatartási idő a futópálya esetében nem változik, ezt a nap bármely szakában használhatják a mozogni vágyók. A salakos teniszpályákon reggel 8 órától sötétedésig lehet játszani, ezeket kizárólag előjegyzés alapján lehet lefoglalni. Időpontot a 0749.130.991-es és 0745.050.100-as telefonszámokon lehet kérni.

A testmozgás jó lehetőség a stressz levezetésére, és jó hatással van az egészségre, azonban bizonyos óvintézkedéseket jó betartani, hogy az edzés biztonságos legyen. Az önkormányzat arra kéri a lakókat, hogy a futópálya használata során egymás között tartsák be a hatóságok által javasolt 10 méter távolságot.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások