Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Biztató szereplés

Biztató szereplés Sport

A megyeszékhelyi Sepsi-SIC öt győzelemmel és két vereséggel a negyedik helyen zárta a férfi asztalitenisz Szuperliga 2021–2022-es idényének odavágóját. A sepsiszentgyörgyiek bíznak az eredményes visszavágóban és abban, hogy ott lehetnek a bajnokság rájátszásában.

Hirdetés
Hirdetés

Az elmúlt héten Izvorani adott otthont a 2021–2022-es férfi asztalitenisz Szuperliga odavágó-sorozatának, a nyolccsapatos bajnokság mezőnyében ott volt a Teodor Simon irányította Sepsi–SIC együttese is. A csapatot Demeter Lehel, Bojan Crepulja, Dragoș Bujor, Ștefan Moldoveanu, Kanabé Szilárd és Kádár Tibor pingpongozók alkotják.

A Sepsi–SIC az első körben 3–0-ra kikapott a Pristavu Câmpulungtól, majd 3–1-re nyertek a Craiovai U ellen. A harmadik körben végletekig kiélezett játszmákban 3–2-re veszítettek a Konstancai Topstarral szemben. A folytatásban következett az asztalitenisz Európa-kupában érdekelt Székelyudvarhelyi ISK-SZAK csapata elleni összecsapás, amelyen 3–1-re győztek a zöld-fehérek, majd ugyanilyen arányban diadalmaskodtak a címvédő Bukaresti Steauával szemben. Ezt követően 3–0-ra verték a Gloria Buzăut és 3–1-re Mioveni-t, így öt győzelemmel és két vereséggel a negyedik helyen zárták az odavágó-sorozatot.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük