Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Biztató rajt a szezonban

Biztató rajt a szezonban Sport

Hétvégén megkezdődött a triatlonidény az országos tereptriatlon-bajnokság első fordulójával, amely Vama Vechen zajlott. Az erőpróbán jól teljesített a tavaly ezüstérmes sepsiszentgyörgyi triatlonista, Dániel Attila, aki másodikként zárta az 1 km úszásból, 32 km kerékpározásból és 6 km szaladásból álló próbát.

Sportolónktól megtudtuk, a kihívást nehezítette a levegő magas hőmérséklete, miközben a tengervíz csak 18 fokos volt. Mindezek mellett Dániel Attila technikai gondokkal is küszködött, ennek ellenére sikerült Ciprian Bălănescu mögött a második helyen célba érnie 324 triatlonista közül.

– Kerékpározás közben az utolsó 5 kilométeren technikai gondjaim akadtak a bringámmal, de sikerült megoldanom. Ekkor még a negyedik helyen álltam, és a szaladásomnak köszönhetően tudtam felzárkózni a második helyre. Elégedett vagyok az eredménnyel, mivel ez is egy teszt volt számomra, és folytatom a felkészülést a terepduatlon-Európa-bajnokságra, amely július 23-án lesz Marosvásárhelyen – nyilatkozta lapunknak, egyúttal megköszönve a Bellotto, az Isostar Románia, a Sportatlon.ro, a Polar és a Prodent Kft. támogatását.

Eredmény: 1. Ciprian Bălănescu 1:52:10, 2. Dániel Attila 1:54:25, 3. Alex Ciocan 1:55:16. Az országos tereptriatlon-bajnokság június 17-én folytatódik Mogoşoaia községben.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük