Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bergodi bízik a csodában

Bergodi bízik a csodában Sport

Megérkezett Svédországba a Sepsi OSK, amely ma 20 órától a Djurgardens otthonában megkísérli ledolgozni kétgólos hátrányát, és ezzel továbbjutni az Európa Konferencia Liga playoff-körébe. Ehhez jó nagy adag eltökéltségre és még több szerencsére lesz szüksége, és az odavágón látottakkal ellentétben: jóindulatú játékvezetésre is.

Hirdetés
Hirdetés

Cristiano Bergodi vezetőedző is a csodában bízik. „Nincs veszve semmi, van még 90 percünk, ha sikerülne korán gólt szereznünk, akkor reménykedhetünk. Csoda lenne, ha megfordítanánk a párbajt, de a fociban néha történnek csodák. A lényeg, hogy még egy európai kupameccset biztosan játszunk, ez pedig csak a javunkra válik” – véli az olasz szakember.

A Djurgardens IF (Svédország) – Sepsi OSK, a mérkőzést 20 órától a ProArena televízió közvetíti. Az első mérkőzésen a svéd csapat győzött 3–1-re.

A romániai csapatok mai műsora: Kolozsvári – Szoligorszk (Fehéroroszország) 20 órától élőben a Digi Sport 2-őn és a Prima Sporton közvetítik, az első mérkőzésen 0–0-s döntetlen született volt. Az FCSB – DAC Dunaszerdahely (Dunajska Streda, Felvidék) mérkőzés 20.30 órától a Pro TV-n lesz nézhető, az első mérkőzésen az FCSB 1–0-ra győzött. Az Universitatea Craiova – Zorja (Ukrajna) meccs szintén 20.30-kor kezdődik (Digi Sport 1, Prima Sport), az első mérkőzést az ukránok nyerték 1–0-ra.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük