Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Befellegzett a szezonjának

Befellegzett a szezonjának Sport

Az előzetes találgatásoknak megfelelően a magyarok elleni összecsapáson súlyos sérülést szenvedett a román kézilabda-válogatott vezére, Cristina Neagu. A női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében, a magyar–román találkozó 52. percében Cristina Neagu lába elcsúszott, hordággyal vitték le a pályáról.

A párharcot a magyarok 31–29-re nyerték, ám ez a diadal nem volt elégséges számukra, hogy ott legyenek az utolsó felvonáson. Kim Rasmussen együttese a csoportjában a negyedik, összességében a hetedik helyen fejezte be a kontinensviadalt.

A románok – immár Neagu nélkül – az elődöntőben az oroszok ellen lépnek pályára. A keresztszalag-szakadást szenvedett román átlövőre műtét és legalább féléves kihagyás vár.

Hirdetés
Hirdetés

A klasszis Facebook-oldalán üzent. „Köszönöm, hogy aggódtatok értem. Sajnos, amitől tartottam, beigazolódott, keresztszalag-szakadásom van. Sok érzés és gondolat kering bennem, de a legtöbb, amit tehetek, hogy előre tekintek. A lányok mellett maradok, ők viszik tovább az álmomat” – írta Neagu, aki a lehetséges 360 percből 335-öt a pályán töltött.

Női kézilabda Európa-bajnokság, mai program: az 5. helyért: Norvégia–Svédország (15.00). Elődöntők: Oroszország–Románia (18.30) és Hollandia–Franciaország (22.00). A kisdöntőt és a finálét vasárnap rendezik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük