Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bécsi tapasztalatszerzés

Bécsi tapasztalatszerzés Sport

Hétvégén Bécsben szervezték meg az Austrian Junior Open 2018-at, amelyre összesen 162 ifjúsági játékos nevezett be 8 különböző kategóriában. A több mint 20 országból érkező versenyzők a 15 squashpályával rendelkező Danube Clubban ütötték a labdát három napon keresztül.

Romániát összesen hét ifjúsági játékos képviselte az ország négy klubjából: Kovászna Squash SKE, Infinity Sport Arena (Bukarest), Infinity Fitness&Squash (Călărași) és Transylvanian Tennis&Squash (Csíkszereda).
A Kovászna Squash SKE, egyben a Huni Squash School játékosai, Szabó Nikole és Vizi Andor 2-2 győzelemmel és ugyanannyi vereséggel tértek haza. Andor a BU17-es kategóriában két győzelmének köszönhetően a 19. helyen zárt. Nikole a GU19-ben kellemes meglepetést okozott azzal, hogy két sikert aratott, ugyanis februárban töltötte be a 17. életévét, és így került a 19 év alatti lányokhoz, ahol végül 11. lett.
– Korosztályváltásnál általában az első év mindig nagyon nehéz, ilyenkor csak tapasztalatokat gyűjtenek a játékosok. Nikole ügyesen harcolt minden egyes labdáért, így elégedett vagyok a játékával. Andor picit türelmesebb játékkal akár jobb eredményt is elérhetett volna, de megállta a helyét a tapasztaltabb ellenfelekkel szemben – értékelt edzőjük, Bara Hunor. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük